Chester Street Residence: Penthouse apartment in Highgate Hill

 
 
chesterresidence_hero.jpg
 

A full refurbishment of a penthouse apartment situated atop an 80’s constructed apartment block overlooking Brisbane, with Northern and Southern aspect views.

The refurbishment involved full redesign of current amenities, with custom joinery, and new finishes throughout, inside the budget of $90k. The intention were clear from the beginning: to maximise usable space by modifying the layout, and opening the living spaces toward the outdoors. 

Client: Chester Street Residence
Location: Highgate Hill, Brisbane
Year: 2012

 
chesterresidence_01.jpg
chesterresidence_02.jpg
chesterresidence_03.jpg
chesterresidence_04jpg.jpg
chesterresidence_05.jpg
chesterresidence_06.jpg
chesterresidence_07.jpg
chesterresidence_08.jpg
chesterresidence_09.jpg
chesterresidence_10.jpg
chesterresidence_11.jpg
 

Furniture featured in this Project